Vores highjumper

Mærk suset og vægtløsheden i en highjumper! Dette er en ekstrem populær aktivitet til markeder, byfester mm. 

Se vores udvalg inden for spændende highjumper

Mærk suset og vægtløsheden i en highjumper! Dette er en ekstrem populær aktivitet til markeder, byfester og andre større arrangementer. Highjumperen er for både børn og voksne – og den er altid et tilløbsstykke, der nok skal trække folk til byen.

Highjumper 2

Pladskrav: 12x4x7m | Strømkrav: 220v
Den vilde Highjumper-oplevelse for 2 personer, der hopper 7 meter op i luften, mens der laves akrobatiske øvelser. Hopperne spændes i en 3 punkts sele med elastikker, der er tilpassede personens vægt – så sikkerheden er i top.

Highjumper 4

Pladskrav: 12x4x7m | Strømkrav: 220v
I denne aktivitet kan 4 personer på en gang hoppe op til 7 meter og samtidig slå forlæns og baglæns saltomortaler i luften. Hopperne spændes i en 3 punkts sele med elastikker, der er tilpassede personens vægt – så sikkerheden er i top.

Bogee trampolin

Pladskrav: n/a | Strømkrav: 200v
Vores Bogee trampolin er en sikker vinder, hvis du ønsker at hoppe højt og få sus i maven. Indstilles efter vægt og højde med seler.

Skal vi holde jeres næste arrangement?

I dag tilbyder vi et kæmpe udvalg af aktiviteter og services til alle former for begivenheder. Uanset om det drejer sig om en børnefødselsdag, byfest, late night party, personalefest eller virksomhedsevent, så sørger vi for, at jeres arrangement bliver det største hit.