Leje af salgsvogn til fest

Vi har altid spændende muligheder fra salgsvognen og en masse lækkerier, der kan nydes af både store og små samt unge og ældre. Du har nu mulighed for leje af salgsvogn til fest.

Salgsvogn med spændende muligheder og lækkerier

Hos Topjump har vi en lækker salgsvogn, som vi selv har bygget op. Vi kan lange, både popcorn, bacon snacks, kaffe og mange andre lækre snacks og drikke, over disken.

Vores ønske med salgsvognen er at tilbyde lækre muligheder for forplejning og snacks, så alle har adgang til lækre madoplevelser rundt omkring. Vi ved præcis, hvilke madvarer, der ofte ønskes, hvorfor vi har nøje udvalgt mulighederne i menuen. Vi har altid spændende muligheder fra salgsvognen og en masse lækkerier, der kan nydes af både store og små samt unge og ældre.

Vores salgsvogn er ofte synlig under store arrangementer og begivenheder, men vi kan også tilbyde at komme ud til netop din fest, hvis du ønsker en bemandet salgsvogn med lækkerier til din fest eller arrangement.  

Leje af salgsvogn til fest og begivenheder

I dag tilbyder vi et kæmpe udvalg af aktiviteter og services til alle former for begivenheder. Uanset om det drejer sig om en børnefødselsdag, byfest, late night party, personalefest eller virksomhedsevent, så sørger vi for, at jeres arrangement bliver det største hit.