Vores vilde Western aktiviteter

Her på siden kan du læse mere om vores aktiviteter og arrangementer inden for Western. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. 

Se vores Western aktiviteter

De fleste har prøvet at drømme sig tilbage til det vilde vesten – selv de voksne. Med vores western aktiviteter kan I få de sjoveste oplevelser, hvor selv en rigtig cowboy vil føle sig udfordret. Kombiner f.eks. rodeoridning med lassokast og guldgravning og lav jeres helt egen western-dag.

Guldminen

Pladskrav: 3x8x3 m | Strømkrav: 220v 
Bliv guldgraver for en dag og vask selv jeres eget guld frem i vaskebakken, som I får udleveret. Bagefter får alle vekslet deres rene guld til chokolademønter i banken.

Western pakke

Pladskrav: variabel
Her kan I dyste i de klassiske western-discipliner. Hvem er bedst med lassoen? Hvem rammer med flest hestesko? Og hvem slår hurtigst søm i? Lav en turnering mellem kollegerne eller en kamp mellem vennerne.

Rodeo hest

Pladskrav: 6x6x3m | Strømkrav 380v
Prøv hesten fra det vilde vesten! Test jeres rytterevner og se hvor længe, I bliver siddende i sadlen. Hesten har 6 programmer (niveauer), så alle kan få det samme program. Musikanlæg medfølger.

Rodeo tyr

Pladskrav: 6x6x3m | Strømkrav 380v
Rodeotyren er en sikker succes, og alle børn og voksne vil elske at prøve kræfter med det ”vilde dyr”. Tyren har 6 forskellige programmer (niveauer), så alle kan få det samme program. Musikanlæg medfølger.

Skal vi holde jeres næste Western arrangement?

I dag tilbyder vi et kæmpe udvalg af aktiviteter og services til alle former for begivenheder. Uanset om det drejer sig om en børnefødselsdag, byfest, late night party, personalefest eller virksomhedsevent, så sørger vi for, at jeres arrangement bliver det største hit.