Juleaktiviteter og julearrangementer

Her på siden kan du læse mere om vores aktiviteter og arrangementer i juletiden. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. 

Vores hyggelige juleaktiviteter og julearrangementer

Julestemningen er i top, når vi tilbyder julehygge til ethvert arrangement. Uanset om det gælder hyggelige aktiviteter eller lækkerier til den søde tand, så finder vi det rigtige til jeres begivenhed. 

Alladins julekarusel

Pladskrav: 7m i diameter | Strømkrav: 220v
Få en svingtur sammen med Aladdin i karrusellen, der har plads til 16 børn. Karrusellen skaber en rigtig gammeldags julestemning, og den har indbyggede lamper, der lyser smukt op om aftenen.

Juletoget Magnus

Pladskrav: 1,5 x 2,0m | Brændstof: Diesel
Juletoget, der pyntes med gran og nisser, kan køre med op til 26 børn og voksne af gangen. Toget har cd-anlæg, så der kan spilles reklamespots under turen, og der er reklamepladser, som kan sælges til virksomheder.

Julemors Pandekagehus

Pladskrav: variabel | Strømkrav: 220v
Prøv Julemors Pandekagehus til jeres næste arrangement, vi kommer og laver friskbagte pandekager og serverer dem for jer med sukker og syltetøj.

Julemors Æbleskivehus

Pladskrav: variabel | Strømkrav: 220v
Prøv Julemors Æbleskivehus til jeres næste arrangement. Vi kommer og laver friskbagte æbleskiver og serverer dem for jer med sukker og syltetøj.

Julemors Vaffelhus

Pladskrav: variabel | Strømkrav: 220v
Prøv Julemors Vaffelhus til jeres næste arrangement. Vi kommer og laver friskbagte vafler og serverer dem for jer med sukker og syltetøj.

Workshop: Nissernes gartneri

Pladskrav: 3x3m | Strømkrav: 220v
I laver jeres egne juledekorationer til at tage med hjem. Nissen kommer med gran, kogler, lys og kulørte bånd, som I kan dekorere med.

Workshop: DIY julegaver

Pladskrav: 3x3m | Strømkrav: 220v
Nisserne har været i deres gemmer og fundet en masse forskellige ting, der kan blive til julegaver. De har også papir med, så gaverne kan pakkes ind.

Workshop: DIY julekort

Pladskrav: 3x3m | Strømkrav: 220v
Børnene skaber selv deres julekort ved at farvelægge de søde fortrykte motiver på kortene, som nissen har med.

Workshop: DIY julekugler

Pladskrav: 3x3m | Strømkrav: 220v
Julekugler i alle farver får ekstra pynt i dette hyggelige værksted. Nissen hjælper, og børnene får kuglerne med hjem.

Workshop: Nissernes julestue

Pladskrav: 3x3m | Strømkrav: 220v
I julestuen juler I på livet løs. Nisserne finder spændende ting på julelageret, som I sammen forvandler til bl.a. julepynt og flotte gaver. Kontakt os så finder vi ud af noget sammen.

Skal vi holde jeres næste julearrangement?

I dag tilbyder vi et kæmpe udvalg af aktiviteter og services til alle former for begivenheder. Uanset om det drejer sig om en børnefødselsdag, byfest, late night party, personalefest eller virksomhedsevent, så sørger vi for, at jeres arrangement bliver det største hit.