Lej en hoppeborg

Se alle vores forskellige hoppeborge, som findes i flere forskellige størrelser og udformninger. Lej med og uden bemanding. Lej en hoppeborg hos TopJump!

Lej en sjov og farverig hoppeborge

Vælg mellem alle vores hoppeborge i flere forskellige størrelser og udformninger. En hoppeborg er altid en sikker succes med mange timers sjov og aktiv underholdning for både store og små. I bestemmer selv, om I vil leje hoppeborgene med eller uden bemanding.

Hunden

Pladskrav: 8x6x6m | Strømkrav: 220v
Rigtig stor hoppeborg – og et sandt eldorado for børn i alle aldre. Her bruges der oceaner af tid på at hoppe og lege, og energien fyres af på den sunde måde. banken.

Hvalpen

Pladskrav: 4x5x4m | Strømkrav: 220v
Hvalpen er utrolig populær blandt de mindste med dens søde hoved, der kigger ned på børnene. Hoppeborgen er overdækket og har desuden net i siderne.

Panda

Pladskrav: 4x5x4m | Strømkrav: 220v
Sød lille hoppeborg, der især er velegnet til de mindre børn. Pandaen er både sjov, flot og farvestrålende, og børnene elsker den.

Ridderborg

Pladskrav: 6x6x5m | Strømkrav: 220v
Den flotte Ridderborg hører til de store hoppeborge, og den er derfor også velegnet til de større børn. Her er masser af plads til udfoldelse og timevis af sjov.

Fodbold hoppeborg

Pladskrav: n/a | Strømkrav: n/a
Den seje Fodbold hoppeborg hører til en af de store hoppeborge, og er  velegnet til både lidt små og  større børn. Her er masser af plads til fodbold hop.

Lej en hoppeborg hos TopJump

I dag tilbyder vi et kæmpe udvalg af aktiviteter og services til alle former for begivenheder. Uanset om det drejer sig om en børnefødselsdag, byfest, late night party, personalefest eller virksomhedsevent, så sørger vi for, at jeres arrangement bliver det største hit.