Vores sjove kørende aktiviteter

Vores spændende kørende aktiviteter dækker alt lige fra rigtig store toge til individuelle køretøjer for både store og mindre børn. 

Farverige og spændende kørende aktiviteter

Vores spændende kørende aktiviteter dækker alt lige fra rigtig store toge til individuelle køretøjer for både større og mindre børn. Vælg f.eks. mellem hygge i toget Magnus og fart over feltet med vores Go Carts.

Toget Magnus

Pladskrav: 1,5 x 2,0m | Brændstof: diesel
Utroligt populært gadetog, som kan køre med op til 26 børn og voksne af gangen. Magnus har cd-anlæg, så der kan afspilles reklamespots under turen, og der er reklamepladser, som kan sælges til virksomheder.

Aladdin karrusel

Pladskrav: 7m i diameter | Strømkrav: 220v
Vores store flotte karrusel har plads til 16 børn, og den skaber en hyggelig og idyllisk stemning ved ethvert arrangement. Karrusellen har indbyggede lamper, der lyser smukt op om aftenen.

Traktor farmen

Pladskrav: min. 6x6m | Strømkrav: 220v
Oplev den oprindelige bondegård stemning på traktor farmen. Børnene kører på fire el-drevne traktorer, der er indhegnede, så de små ”landmænd” ikke kommer på afveje. Farmen passer fint til mindre børn.

Trucker banen

Pladskrav: n/a | Strømkrav: n/a
Trucker banen er en farverig favorit, som i sine strålende farver, skaber glæder for dem, der kører i den og dem omkring. Det er et hyggeligt tog, hvor man kan side op til 3 børn pr. bil.

Skal vi holde jeres næste arrangement?

I dag tilbyder vi et kæmpe udvalg af aktiviteter og services til alle former for begivenheder. Uanset om det drejer sig om en børnefødselsdag, byfest, late night party, personalefest eller virksomhedsevent, så sørger vi for, at jeres arrangement bliver det største hit.