Lej slides og baner hos Topjump

Vi tilbyder en bred vifte af slides og baner, hvor der både er sjov for de mindste og udfordringer for de største. Lej slides og baner hos TopJump.

Se vores mange sjove slides og baner i skønne farver for børn

Vi tilbyder et stort udvalg af slides og baner, hvor der både er sjov for de mindste og udfordringer for de største. Vores højeste slide er 8 meter høj, så det kilder i maven på vejen ned. Alle slides og baner udlejes med eller uden bemanding.

Cirkusslide

Pladskrav: 11x5x8m | Strømkrav: 220v
Man får sus i maven, når man prøver vores kæmpe Cirkusslide. Sliden hører til blandt de allerstørste – hele 8 meter høj – så der er fart på, når børnene rutsjer ned.

Kænguruslide

Pladskrav: 6×2,5x3m | Strømkrav: 220v
Den store flotte Kænguruslide er altid populær. Her klatrer børnene op på den ene side og rutsjer ned på den anden. Kængurusliden er specielt god til de mindre børn.

Palmebjerget

Pladskrav: 14x5x5m | Strømkrav: 220v
Palmebjerget er en super sjov kombi-aktivitet med både slide og klatrevægge på siderne. Få godt med fart på, når I rutsjer ned ad den lange slide og mærk vinden i håret.

Palmesuset

Pladskrav: 13x5x3m | Strømkrav: 220v
Stor og sjov forhindringsbane, hvor man kan kæmpe mod hinanden 4 af gangen. Hvem kommer først igennem tunnelrørene? Op ad klatrevæggen? Og til sidst ned ad rutsjebanen?

Clown slide

Pladskrav: 12x6x8 | Strømkrav: 220v
Skal det være rigtig sjovt, er vores Clown slide en sikker vinder. Få fart på og massér sus i maven med en tur rutsjetur ned ad vores Clown Slide.

Rundt om Danmark

Pladskrav: 8x5x3m | Strømkrav: 220v
Stor overdækket aktivitetsborg, hvor I kommer på rundtur i Danmark. Mød Den Lille Havfrue, besøg Bornholm og oplev alle de andre seværdigheder for til sidst at tage turen ned ad rutsjebanen.

Aktivitetsborgen

Pladskrav: 4x5x4m | Strømkrav: 220v
Flot og farvestrålende Aktivitetsborg, som er rigtig god til de mindre børn. Her kan børnene hoppe, lege og udfolde sig på alle mulige måder. Borgen har net i siderne og er desuden forsynet med slide.

Tyranosaurus Rex

Pladskrav: n/a | Strømkrav: n/a
Vores Tyranosaurus Rex er en spændende forhindringsbane, der får de mindste i godt humør og giver en stor spænding. Forhindringsbanen er fuld af udfordringer og forhindringer.

Lej slides og baner til jeres arrangement

I dag tilbyder vi et kæmpe udvalg af aktiviteter og services til alle former for begivenheder. Uanset om det drejer sig om en børnefødselsdag, byfest, late night party, personalefest eller virksomhedsevent, så sørger vi for, at jeres arrangement bliver det største hit.