Sjov sport & konkurrence

Her er der masser af sjov og spænding for alle de legesyge og konkurrenceglade børn og voksne. 

Sjov og udfordrende aktiviteter i sport & konkurrence

Her er der masser af sjov og spænding for alle de legesyge og konkurrenceglade børn og voksne. Vi tilbyder alt lige fra skøre varianter af rigtige sportsgrene til klassiske hyggediscipliner.

Basketball

Pladskrav: 5x5x5m | Strømkrav: 220v
Basketball-bane, hvor man udfordre hinanden. Hvem får flest bolde i nettet. Kombiner evt. med bungee-run og lav bungee-basket.

Boksering

Pladskrav: 6x6m | Strømkrav: 220v
Kæmp mod hinanden med mega-handsker i den oppustelige boksering. Prøv at besejre venner eller kolleger i en spændende boksekamp, der også er ekstremt underholdende for dem, der ser på.

Bordfodbold

Pladskrav: variabel
Så er der dømt fodboldkamp. Hvem vinder? Bordfodbold er et underholdende indslag til en hver fest, og er med til at sætte fut i festen.

Bungee basket

Pladskrav: 20x5x5m | Strømkrav: 220v
Prøv kræfter med det super underholdende bungee basket. Dette er en kombination af bungee run og basket ball, og det er en aktivitet, som både børn og voksne er vilde med.

Bungee run

Pladskrav: 12x4x3m | Strømkrav: 220v
Løb efter sejren i bungee run, hvor det gælder om at komme længst frem, inden de fastspændte elastikker trækker en tilbage med stor kraft! Det er sjovt at være med – og lige så sjovt at kigge på.

Flødebollekaster

Pladskrav: variabel
Sjov leg, hvor flødebollen placeres på en kastearm, der udløses, når en deltager rammer målpladen. Vær klar til at gribe flødebollen, når der rammes plet. Det er sjovest, når der gribes med munden!

Gladiator

Pladskrav: 6x6m | Strømkrav:220v
Prøv kræfterne af i gladiator-ringen, hvor I kæmper mod hinanden ligesom i det gamle romerrige. Se om I kan vælte modstanderne ned ad piedestalerne til stor morskab for publikum.

Human Football

Pladskrav: 13x5x2m | Strømkrav:220v
Bordfodbold i mega størrelse, hvor 2 hold dyster mod hinanden med bolde i et gigantisk bordfodboldspil. En ustyrlig sjov måde at spille fodbold på, og det er velegnet til alle slags arrangementer.

Kraftprøve

Pladskrav: 4x4x6,5m
En velkendt klassiker for både børn og voksne. Her kan selv de mindre børn sagtens være med. Det gælder jo bare om at slå så hårdt, man kan – og få klokken til at ringe! Til voksne hele 6,2m høj – til børn 3,2m høj.

Sumodragter

Pladskrav: 5x5m
Prøv jeres evner som sumo brydere og vind ved at få modstanderen i gulvet eller udenfor ringen. Det er en sjov aktivitet for unge og voksne og rigtig god underholdning for publikum.

Surfer

Pladskrav: 6x6x3m | Strømkrav: 380v
Utrolig flot surfer-aktivitet, hvor man får fornemmelsen af at stå oppe på de blå bølger. Surf-temaet gør, at man næsten føler sig hensat til en tropisk strand med palmer, sol og sand.

Skal vi holde jeres næste arrangement?

I dag tilbyder vi et kæmpe udvalg af aktiviteter og services til alle former for begivenheder. Uanset om det drejer sig om en børnefødselsdag, byfest, late night party, personalefest eller virksomhedsevent, så sørger vi for, at jeres arrangement bliver det største hit.